dijous, 6 de novembre del 2014

Campanya del NO al TTIP (Transatlantic Trade and Investment Partnership)

L'Associació Transatlàntica pel Comerç i la Inversió (ATCI), també coneguda per les sigles en anglès TTIP (Transatlantic Trade and Investment Partnership), ens amenaça perquè la Unió Europea es troba negociant aquest acord de forma amagada. Així les coses, ens la volen colar, però ja podem esbrinar que això serà com el cavall de Troia.
És per això que consideram que hem d'estar ben informats per tal de poder adoptar una postura crítica i que serà de rebuig cap a la nova malmesa capitalista. 
Així les coses, hem organitzat una xerrada amb la Plataforma NO al TTIP, per tal conèixer el màxim possible els objectius i conseqüències que viurem si no ens organitzam i resistim.

Us convidam a compartir parers el proper dissabte 15 de novembre al NAL PATINS d'Antoni Torrandell, 16, el local d'Ecoxarxa Mallorca, a les 19h.
Us pregam també que en feu la màxima difusió de la xerrada amb els cartells que posam a la vostra disposició, així com del què trobeu que és de valor per donar a conèixer aquest acord.




3 comentaris: