El Rebost Col·lectiuEl Rebost Col·lectiu és un espai a on fem compres col·lectives en benefici de totes les persones sòcies. Trobam que és una part important d'aquesta economia alternativa, idò l'autogestió en l'alimentació és bàsica.El Rebost Col·lectiu vol ser una mostra de què oferint els nostres recursos a la xarxa del CES (serveis, coneixements, productes, bens) podem aprendre a autogestionar-nos i tenir a l'abast aliments i productes el més ètics, ecològics i locals possibles -molts manufacturats o cultivats per les sòcies- i adquirir-los 100% amb Talents, la moneda social que obtenim a la xarxa -on podem fer altres intercanvis, troc o donació i demandes concretes-.Volem que els productes que oferim tendeixin a ser socialment ètics, ecològics, nets energèticament, amb el mínim d'intermediaris, connectats a la xarxa de moneda social i assequibles. A la vegada que cercam cobrir el major nombre de necessitats bàsiques possible.


La intenció és mostrar que amb la moneda social podem recolzar-nos entre noltros mateixos, enriquint la xarxa i les nostres relacions des d'una òptica més solidària i creativa, donant forma a un nou paradigma socioeconòmic que promogui una alternativa al món especulatiu, esclavista i egocèntric que ens emmalalteix i empobreix les nostres relacions i la nostra vida.A aquest nou paradigma la riquesa està en generar qualitat de vida. Per això intentam posar en marxa, amb el suport i participació de totes les persones sòcies, aquest sistema d'autogestió en xarxa -horitzontal i assembleari-.Aquesta xarxa que empram pels intercanvis, el CES, és el nostro sistema virtual d'intercanvi comunitari.

Volem que sigui una eina per empoderar-nos, creure en noltros mateixos, que ens permeti madurar i desenvolupar els nostres potencials, tenint en compte als altres i el món al qual vivim.

A hores d'ara volem activar i dinamitzar el CES i la moneda social, i fer trobades i activitats que mobilitzin als socis per a que participin i enriqueixin la xarxa. 


Vos convidam a dur els vostres productes al local!!!
Com i quan dur-los:

Totes les persones sòcies, tant afins com col·laboradores, podeu dur productes al Rebost Col·lectiu del Local, tant elaborats com frescs.
Hi ha una sèrie de condicions:


  • Sempre s'ha d'acceptar un percentatge en Talents (mínim 10%).
  • Al Rebost Col·lectiu podeu adquirir-ho tot en talents, sempre que tingueu saldo positiu -aquest no és un requisit per adquirir serveis o productes a la xarxa del CES (pots demanar productes i serveis tenint el compte en negatiu)-.
  • Has de tenir un compte al CES i cobrar-nos el percentatge establert al compte del Rebost MALL0098. Si encara no el tens obre't un compte al CES (pitja aqui per enregistrar-te).
  • Si el producte és fresc vos heu de posar en contacte amb noltros per organitzar-nos amb els altres productors abans de divendres horabaixa.
  • El producte fresc s'ha de dur a principis de setmana (dilluns o dimarts).
  • Se valorarà el percentatge de talents assumit i la qualitat i quantitat del producte. És important no dur molts de quilos.
Si tens qualque dubte pots dirigir-te directament al local de dilluns a dissabte d'11 a 14h i de 17 a 20h, els divendres fins les 19h, dissabte horabaixa i diumenge tancat.

La nostra forma de govern és l'Assemblea, on es garanteix l'horitzontalitat i la recerca del consens, aquesta és oberta per a totes les persones interessades:  
El 1r divendres de cada mes a les 19h al local.
El nostre email de contacte: ecoxarxamallorca@autistici.org
El nostre telèfon: 971 902 941


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada