dijous, 19 de setembre del 2013

El Rebost Col·lectiu

El Rebost Col·lectiu és un espai a on fem compres col·lectives en benefici de totes les persones sòcies. Trobam que és una part important d'aquesta economia alternativa, idò l'autogestió en l'alimentació és bàsica.

El Rebost Col·lectiu vol ser una mostra de què oferint els nostres recursos a la xarxa del CES (serveis, coneixements, productes, bens), podem aprendre a autogestionar-nos i tenir a l'abast aliments i productes el més ètics, ecològics i locals possibles -molts manufacturats o cultivats per les sòcies- i adquirir-los 100% amb Talents, la moneda social que obtenim a la xarxa -on podem fer altres intercanvis, troc o donació i demandes concretes-.

Volem que els productes que oferim tendeixin a ser socialment ètics, ecològics, nets energèticament, amb el mínim d'intermediaris, connectats a la xarxa de moneda social i assequibles. A la vegada que cercam cobrir el major nombre de necessitats bàsiques possible.

La intenció és mostrar que amb la moneda social podem recolzar-nos entre noltros mateixos, enriquint la xarxa i les nostres relacions des d'una òptica més solidària i creativa, donant forma a un nou paradigma socioeconòmic que promogui una alternativa al món especulatiu, esclavista i egocèntric que ens emmalalteix i empobreix les nostres relacions i la nostra vida.

A aquest nou paradigma la riquesa està en generar qualitat de vida. Per això intentam posar en marxa, amb el suport i participació de totes les persones sòcies, aquest sistema d'autogestió en xarxa -horitzontal i assembleari-.

Aquesta xarxa que empram pels intercanvis, el CES, és el nostro sistema virtual d'intercanvi comunitari.
Volem que sigui una eina per empoderar-nos, creure en noltros mateixos, que ens permeti madurar i desenvolupar els nostres potencials, tenint en compte als altres i el món al qual vivim.
A hores d'ara volem activar i dinamitzar el CES i la moneda social, i fer trobades i activitats que mobilitzin als socis per a que participin i enriqueixin la xarxa. 



La nostra forma de govern és l'Assemblea, on es garanteix l'horitzontalitat i la recerca del consens, aquesta és oberta per a totes les persones interessades:  
El 1r divendres de cada mes a les 19h al local.
El nostre email de contacte: ecoxarxamallorca@autistici.org
El nostre telèfon: 971 902 941



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada