dijous, 19 de setembre del 2013

Com i quan dur productes al Rebost Col·lectiu del Local Ecoxarxa

Vos convidam a dur els vostres productes al local!!!
Com i quan dur-los:

Totes les persones sòcies, tant afins com col·laboradores, podeu dur productes al Rebost Col·lectiu del Local, tant elaborats com frescs.
Hi ha una sèrie de condicions:


    • Sempre s'ha d'acceptar un percentatge en Talents (mínim 10%).
    • Al Rebost Col·lectiu podeu adquirir-ho tot en talents, sempre que tingueu saldo positiu -aquest no és un requisit per adquirir serveis o productes a la xarxa del CES (pots demanar productes i serveis tenint el compte en negatiu)-.
    • Has de tenir un compte al CES i cobrar-nos el percentatge establert al compte del Rebost MALL0098. Si encara no el tens obre't un compte al CES (pitja aqui per enregistrar-te).
    • Si el producte és fresc vos heu de posar en contacte amb noltros per organitzar-nos amb els altres productors abans de divendres horabaixa.
    • El producte fresc s'ha de dur a principis de setmana (dilluns o dimarts).
    • Se valorarà el percentatge de talents assumit i la qualitat i quantitat del producte. És important no dur molts de quilos.



Si tens qualque dubte pots dirigir-te directament al local de dilluns a dissabte d'11 a 14h i de 17 a 20h, els divendres fins les 19h, dissabte horabaixa i diumenge tancat.

























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada