divendres, 19 de febrer del 2016

DIVENDRES DECO SOPARS VEGANS A PREUS POPULARS I AMB BONA COMPANYA



CANVIS ALS DIVENDRES DECO

Bon dia estimades,volem comunicar-vos que els Divendres Deco que es venen celebrant al Nucli Autogestionat Patins (Local Ecoxarxa) es transformen.
Ja fa un parell d'anys unes companyes ens proposaren fer sopars vegans al local els divendres i l'activitat començà amb el nom de Divendres Deco, activitat que ha tingut una molt bona acceptació per part de moltes persones que acudint als sopars ens mostren el seu suport al projecte.
Fa un parell de setmanes aquest col·lectiu decidí fer els sopars només una vegada al mes. Per a donar-li continuitat a l'activitat, amb tot el que representa per a l'autogestió del local, cercaren en altres grups el relleu necessari per omplir els divendres buits, per la qual cosa els sopars vegans es continuen fent cada divendres en el mateix format, encara que els cuiners canvien.

Volien agrair a les companyes que han fet els sopars fins ara la seva implicació, constància i feina feta en aquests anys, sense elles no haurien tingut aquest espai de trobada i companyerisme... Gràcies de tot cor!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada