dissabte, 9 de gener del 2016

Presentació de llibre, xerrada i debat: “PARA ENTENDER EL TTIP”






Esdeveniment a Facebook:





DIFON AQUESTA INFORMACIÓ AL MAJOR NOMBRE DE PERSONES QUE PUGUIS, GRÀCIES.



Dimarts 2 de febrer de 2016 a les 20:00 hores, al local sindical de CNT i de l’Ateneu Llibertari Estel Negre (C/ Joan Alcover 54 baixos dreta · Palma)

Presentació de llibre, xerrada i debat:

“PARA ENTENDER EL TTIP”

Malgrat l'esforç de moviments i plataformes , l'Acord Transatlàntic de Comerç i Inversions (TTIP) ha aconseguit esquivar qualsevol debat públic seriós . Negociat de manera clandestina sota la pressió de les transnacionals radicades als EUA ia la UE, suposa , amb tot , una nova volta de rosca en l'estratègia de dominació desplegada per aquestes últimes. En les pàgines d'aquest llibre s'explica pedagògicament el contingut del TTIP, es sospesen els problemes majors que està cridat a plantejar, s'examinen les seves previsibles conseqüències en matèria de política internacional i es consideren alguns dels vicis d'anàlisi que, en relació amb l’acord, arrossega l'esquerra que viu a les institucions.


A càrrec del seu autor Carlos Taibo

(Madrid, 12 de maig de 1956) és un activista llibertari, escriptor, editor i professor titular de Ciència Política i de l'Administració a la Universitat Autònoma de Madrid.

Carlos Taibo és ferm partidari del moviment antiglobalització, del decreixement, de la democràcia directa i de l'anarquisme. Seva és la frase «La globalització avança cap a un caos que escapa a tot control». Ha criticat durament la lògica del creixement econòmic, deslligant del progrés i benestar, pel fet que el creixement econòmic afecta totes les esferes: social, econòmica, política ... El sistema actual associa aquest creixement amb el progrés i benestar, relació qüestionada habitualment pels crítics del capitalisme.


T'esperem!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada