diumenge, 9 de febrer del 2014

NLA Ses Veles




Cine Fórum CNT

DE LA INJUSTICIA A LA SOLUCIÓ - Cinema i respostes 

contra el capitalisme salvatge


Divendres 14 de febrer de 2014 a les 19:00 h


#LaPlataforma



(2012, Estat Espanyol, dirigida per Jon Herranz)

Més de 500 mil famílies viuen amenaçades amb perdre la seva casa. Organitzacions que analitzen el funcionament de la banca calculen que en els propers anys es depassarà el milió d'execucions. Des del principi de la crisi s'han executat més de 350 mil. Cadascuna afecta no només als propietaris dels immobles que no poden pagar, sinó també als avaladors, habitualment de l'entorn familiar. 

#LaPlataforma tracta de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca i la seva lluita en defensa del Dret Constitucional a un Habitatge Digne per tots i cada un/a i pretén ser una eina que afavoreixi el debat, aclareixi els drets que assisteixen a la ciutadania i desfaci els equívocs que la informació interessada ha impregnat en la societat.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
En acabar la pel•lícula començarà el col•loqui: "De la injusticia a la solució" conduït per Gabriel Huguet (militant de Padrines i padrins-flautes de Mallorca ), amb José María Estopá, voluntari de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca, i Javier Hervás en representació de l’EcoXarxa Mallorca.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


Divendres 21 de febrer de 2014 a les 20:00 h

CATASTROIKA

(2012, Grècia, dirigida per Aris Hatzistefanou i Katerina Kitidi)
El 26 d'Abril, 2012 els creadors de Debtocracy, un documental vist per milions de persones a tot el món, van presentar la seva nova producció, anomenada CATASTROIKA, documental que descobreix els resultats de l'actual venda dels recursos públics de Grècia, exigits a fi d'afrontar l'immens deute sobirà del país. Recordant els exemples de Londres, París, Berlín, Moscou i Roma, CATASTROIKA prediu el que ocorrerà, si el model imposat en aquestes àrees és importat a un país sota la tutela financera internacional. 

Slavoj Zizek, Naomi Klein, Luis Sepulveda, Ken Loach i Greg Palast parlen sobre les mesures d'austeritat, el govern grec així com de l'atac contra la Democràcia a Europa, després de la propagació general de la crisi financera. Acadèmics i especialistes com Dani Rodrik, Alex Callinicos, Ben Fini, Costes Douzinas, Dean Baker i Aditya Chakrabortty presenten aspectes desconeguts dels programes de privatització a Grècia i a l'estranger. 



Divendres 28 de febrer de 2014 a les 20:00 h



EL CAPITAL


(2012, França, dirigida per Constantin Costa-Gavras)

Marc Tourneuil (Gad Elmaleh) és un cínic empleat de banca, un sector que està en plena crisi econòmica en tot el planeta. Des del no-res, Marc començarà un ascens imparable pels secrets del món de la banca fins a convertir-se en una de les persones més poderoses i influents del país.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada