dissabte, 7 de setembre del 2013

7 i 8 de Setembre VOLTIO ECO-FESTIVAL

L'EcoXarxa Mallorca col·labora amb VOLTIO ECO-FESTIVAL
El 7 de Setembre a les 18:15h farem una xerrada presentació del nostre projecte:
Juntes volem crear una xarxa d'intercanvi amb moneda social, un model econòmic a escala humana, una alternativa de transició per començar a sortir del capitalisme. Un model que no disocia la eco-logia (gestió de la casa-món) de l'eco-nomia (enteniment de la casa-món).

Aquest és un projecte per a la participació i cocreació d'una xarxa social i econòmica que ens empoderi, que reforci la nostra confiança, millori les nostres relacions i ens permeti fer camí des de la tendresa d'una nova mirada, que presta més atenció al cor que a la butxaca.

Volem crèixer i estendre la xarxa per tota l'illa, vinculant-nos amb col·lectius socials, grups de consum, productors, associacions, bancs de temps, comerços... que tenen una ètica i una sensibilitat q ens apropa i voluntat de transitar juntes per aquests temps convulsos, coordinant-nos, potenciant-nos, tot unint esforços i millorant els vincles i la comunicació entre totes, caminant en una mateixa direcció, contagiant als altres amb la nostra pràctica quotidiana.
També durem la gestió del Bar i aprofitarem per dur begudes i pinxos i tapes ecològiques.

Si ets de l’EcoXarxa i tens compte en el CES (Sistema d’Intercanvi Comunitari) pots pagar
un 40% amb Talents al MALL0217
(El núm. de CES de l'Associació Voltio)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada