dilluns, 13 de maig del 2013

Radical Community Manager - 1 i 2 de Juny


CAT
Diferents persones i col·lectius ens hem reunit per organitzar els dies 1 i 2 de juny, un taller de Radical Community Manager de la mà de X_net (http://whois--x.net/que-es-x-net).
És un taller intensiu en el qual es planteja com utilitzar Internet com a camp de batalla i com podem aprendre a moure'ns amb més destresa per organitzar i amplificar les nostres accions aprofitant les sinergies de la societat xarxa.
images (2)
Creiem que és necessari saber utilitzar la potència d'intervenció – en i a través de la xarxa - per estendre i coordinar l'emergència d'una societat civil global connectada i millorar l'impacte de les lluites socials en tots els àmbits de la societat.

Serà un talle basat en l'acció i organització en xarxa, apoderament del ciutadà en xarxes, idees, estratègies i eines.

Inclourà el maneig de xarxes i eines per poder desenvolupar blogs (wordpress i uns altres), eines organitzatives: n-1, netiqueta, llestes, pads, mumble i dissenyar campanyes de difusió contundents a través de xarxes socials com twitter i facebook i altres canals com youtube, vimeo, flickr, picasa, meneame; també inclourà nocions d'streaming o retransmissió en directe.

S'impartirà per a persones i col·lectius amb l'objectiu de poder desenvolupar millor les estratègies d'acció en xarxa i potenciar la interrelació entre totes per a campanyes i accions a Mallorca.

Per impartir el taller vendrà l'equip de X.net, 5 especialistes en hacktivisme, xarxes i internet.
Per poder sufragar les despeses de viatge i menjars per a ells es demana una aportació de 10€. Els diners recaptats seran usats exclusivament per a l'organització del taller. En cap cas hi ha ànim de lucre per part dels promotors i ponents del curs. En principi hi haurà places limitades a 50 participants.


Programa

Dissabte 01 de Juny
Horari: de 10:30 a 21:00
Local Ecoxarxa - C/Fulgenci nº5 Son Gotleu

10.30 – 15.00: Introducció a eines de treball en Internet. Idees, eines i consells bàsics per organitzar-se en xarxa. WordPress i altres blogs, n-1, netiqueta, llestes, pads, mumble. Tor i Proxys. Algunes nocions sobre la neutralitat de la xarxa i les llicències lliures.
17:00 – 19:30: Com construir-se un identitat col·lectiva a la xarxa? Principals canals de difusió: Facebook (pàgines de fans, pàgina grup), Youtube, Vimeo, Flickr, Picasa. Meneame. Xarxes socials lliures per organitzar-se.
19:30 – 20:30: Com aixecar un streaming? Necessites cobrir una acció o un esdeveniment amb una retransmissió en directe.
20:30 – 21:00: Límits i avantatges del Crowdfunding

descarga (1)

Diumenge 02 de Juny
Horari: d'11:00 a 21:00
Lloc: Ecoxarxa, Son Gotleu

11.00 – 15h: Com "liarla parda" en Twitter?
16,30h – 18.00: Com construir una campanya viral? Introducció als Memes i la l'efecte viral. Algunes eines per amplificar o llançar campanyes.
18h – 21h: Casos concrets aportats pels col·lectius participants.

Inscripció:

Per inscriure't o demanar qualevol dubte, escriu-nos a RCM.Mallorca@gmail.com  amb el teu nom, cognom, telèfon de contacte i motivació per realitzar el taller.
L'engegada porta una sèrie de despeses per poder comptar amb ponents de qualitat per a cadascuna de les sessions. Per això, us demanem a als qui assistiu col·laborar amb el finançament del mateix comprant un bono de suport:
  • Bono individual: 10€
  • Bono precari: 5€ (si no pots permetre't el bono individual*)
  • Bono col·lectiu: 25€ (3 persones*)
* El bono col·lectiu es dirigeix als col·lectius que disposen o desitgen formar grups de comunicació, i dóna accés a tres persones al taller.
-----


CAST
Diferentes personas y colectivos nos hemos reunido para organizar los días 1 y 2 de junio, un taller de Radical Community Manager de la mano de X_net (http://whois--x.net/que-es-x-net).
images (2)

Es un taller intensivo en el que se plantea cómo utilizar Internet como campo de batalla y cómo podemos aprender a movernos con más destreza para organizar y amplificar nuestras acciones aprovechando las sinergias de la sociedad red.

Creemos que es necesario saber utilizar la potencia de intervención – en y a través de la red - para extender y coordinar la emergencia de una sociedad civil global conectada y mejorar el impacto de las luchas sociales en todos los ámbitos de la sociedad.

Será un taller basado en la acción y organización en red, empoderamiento del ciudadano en redes, ideas, estrategias y herramientas.

Incluirá el manejo de redes y herramientas para poder desarrollar blogs (wordpress y otros), herramientas organizativas: n-1, netiqueta, listas, pads, mumble y diseñar campañas de difusión contundentes a través de redes sociales como twitter y facebook y otros canales cómo youtube, vimeo, flickr, picasa, meneame; también incluirá nociones de streaming o retransmisión en directo.

Se impartirá para personas y colectivos con el objetivo de poder desarrollar mejor las estrategias de acción en red y potenciar la interrelación entre todas para campañas y acciones en Mallorca.

Para impartir el taller vendrá el equipo de X.net, 5 especialistas en hacktivismo, redes e internet.

Para poder sufragar los gastos de viaje y comidas para ellos, se pide una aportación de 10€. El dinero recaudado será usado exclusivamente para la organización del taller. En ningún caso hay ánimo de lucro por parte de los promotores y ponentes del taller. En principio habrá plazas limitadas a 50 participantes.
images

Dias: 1 y 2 de junio
Horario: De 10 a 20 h
Local Ecoxarxa - C/Fulgenci nº5 Son Gotleu



Programa:


Sabado 01 de Junio
Horario: de 10:30 a 21:00
Lugar: Ecoxarxa, Son Gotleu

descarga (1)10.30 – 15.00: Introducción a herramientas de trabajo en Internet. Ideas, herramientas y consejos básicos para organizarse en red. WordPress y otros blogs, n-1, netiqueta, listas, pads, mumble. Tor y Proxys. Algunas nociones sobre la neutralidad de la red y las licencias libres.
17:00 – 19:30: ¿Cómo construirse un identidad colectiva en la red? Principales canales de difusión: Facebook (páginas de fans, página grupo), Youtube, Vimeo ,Flickr, Picasa . Menéame. Redes sociales libres para organizarse.
19:30 – 20:30: ¿Cómo levantar un streaming? Necesitas cubrir una acción o un acontecimiento con una retransmisión en directo.
20:30 – 21:00: Límites y ventajas del Crowdfunding.

Domingo 02 de Junio
Horario: de 11:00 a 21:00
Lugar: Ecoxarxa, Son Gotleu

11.00 – 15h: ¿Cómo liarla parda en Twitter?
16,30h – 18.00: ¿Cómo construir una campaña viral? Introducción a los Memes y la viralidad. Algunas herramientas para amplificar o lanzar campañas.
18h – 21h: Casos concretos aportados por los colectivos participantes.


Inscripción:

Para inscribirte o preguntar cualquier duda, escríbenos a RCM.Mallorca@gmail.com con tu nombre, apellido, teléfono de contacto y motivación para realizar el taller.
La   puesta en marcha de este taller con lleva una serie de gastos para  poder  contar con ponentes de calidad para cada una de las sesiones. Por ello, os pedimos a quienes asistís colaborar con la financiación del mismo comprando un bono de apoyo:
  • Bono individual: 10€
  • Bono precario: 5€ (si no puedes permitirte el bono individual*)
  • Bono colectivo: 25€ (3  personas*)
* El bono colectivo se dirige a los colectivos que disponen o desean formar grupos de comunicación, y da acceso a tres personas al taller.

2 comentaris:

  1. Me parece estupendo, lo que ya no tanto es que si se hace sin animo de lucro, los ponentes cobre por enseñar a otros.
    Valla, que yo soy fontanero y no tendría inconveniente ni cobraría nada por enseñar a otros lo que yo se.

    ResponElimina
    Respostes
    1. El coste del taller es por que necesitamos medios, tales como conexión a internet, conseguir un proyector y pagar los billetes de avion de l@s compañer@s que asisten desde Barcelona para impartir el taller. Saludos!!

      Elimina