dimarts, 2 d’abril del 2013

Diada de l'Ecoxarxa + Bases de participació

Cartell + BASES DE PARTICIPACIÓ

Inscriu-te a ecoxarxamallorca@autistici.org
(al text està equivocat i a la revista youthing també)

En principi dispondrem de connexió a internet, electricitat, cadires i taules suficients. Digues que duràs i el puesto que necessites.

Salut i Xarxa!
 


(En castellano más abajo)

Bases de participació

A aquesta fira volem que només circuli la nostra/vostra moneda social: el Talent a més dels intercanvis directes (troc i donació). Per això imprimirem bitllets que intercanviarem pels Euros (equivalència 1:1) a la taula d'intercanvi de l'Ecoxarxa.
1. Vos demanam que per participar a la fira accepteu un mínim d'un 20% de moneda social.
2. Vos obrirem un compte al CES, si encara no el teniu, es tracta d'un servei a internet que ens permet registrar amb transparència els intercanvis amb altres persones i grups d'arreu de l'illa. En aquest compte anotarem en positiu, del total de Talents recollits durant la fira, el percentatge moneda social pactat prèviament amb voltros, la quantitat restant vos serà retornada en Euros.
3. S'ha de saber que el Talent és virtual i només durant la fira es posarà en circulació moneda en paper).
4. No es podrà cobrar en Euros. Els compradors els hauran de canviar a una taula d'intercanvi muntada amb aquesta finalitat.
5. Els euros canviats per saldo positiu al CES s'utilitzaran per fer compres col·lectives d'aliments no peribles que es posaran a la venda al rebost col·lectiu del local de l'Ecoxarxa, la qual cosa revertirà en benefici de tots.
6. Dins la fira hi haurà tres sectors ben diferenciats: el Sector de Productes Ecològics Certificats, el Sector Artesà i de productes de confiança i el Sector de Troc i Donació.
7. També facilitarem expositors on es podran oferir serveis (lampisteria, electricitat, cursos diversos, massatges, etc.) i informació de col·lectius i projectes.
8. L'Ecoxarxa muntarà una parada de Compres Col·lectives amb productes ecològics poc peribles (farines, olis, cereals, llegums, pastes...), els mateixos que tenim a la venta al local de l'Ecoxarxa.
Vos esperem!!!

Bases de participación

En esta feria queremos que sólo circule nuestra/vuestra moneda social: el Talent, a parte de los intercambios directos (trueque i donación). Para ello imprimiremos billetes que intercambiaremos por euros (con una equivalencia de 1:1) a la mesa de intercambio de la Ecoxarxa.
1. Os pedimos que para participar a la feria acepteis un mínimo de un 20% en moneda social.
2. Os abriremos una cuenta en el CES, si todavia no la teneis. Se trata de un servicio en internet que nos permite registrar con transparencia los intercambios con otras personas i grupos de la isla. En esta cuenta anotaremos en positivo, del total de Talents recogidos durante la feria, el porcentage de moneda social pactado previamente con vosotros, la cantidad restante se os retornará en euros.
3. Conviene saber que el Talent es virtual y que sólo durante la feria see pondrá en circulación moneda física.
4. No se podrá cobrar en euros. Los compradores los tendrán que cambiar en una mesa de intercambio montada con esta finalidad.
5. Los euros cambiados por saldo positivo en el CES se utilizaran para hacer compras colectivas de alimentos no peribles que se pondrán a la venta en el "rebost" colectivo del local de la Ecoxarxa, lo cual revertirá en beneficio de todos.
6. En la feria habrá tres sectores bien diferenciados: el sector de productos ecológicos certificados, el sector artesano i de productos de confianza i el sector de segunda mano, trueque o donación.
7. También facilitaremos expositores donde se podrán ofrecer servicios (fontaneria, electricidad, cursos y talleres diversos, masajes, etc.) y información de colectivos y proyectos.
8. La Ecoxarxa montará una parada de Compras Colectiva con productos ecológicos poco perecederos (harinas, aceite, cereales, legumbres, pastas...), los mismos que tenemos a la venta en el local de la Ecoxarxa.
Os esperamos!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada