dimarts, 12 de febrer del 2013

TROBADA MEMBRES DEL CES / ENCUENTRO MIEMBROS DEL CES

 Hola amics i amigues,
com ja vos varem anticipar fa un parell de dies, el pròxim dissabte, 16 de febrer, volem fer una trobada de membres del CES al local de l'Ecoxarxa, ubicat en el carrer Passatge Antoni Torrandell, 2 - 16 de Palma (baixant les escales que van de la plaça Patins al carrer dels Oms a mà esquerra).
El programa previst per aquest esdeveniment és el següent:

- 11,30 h arribada al local.
- 12,00 h presentació de l'Ecoxarxa, informació sobre el local i projectes que s'estan duent a terme en ell, informació sobre la fira amb moneda social que estem preparant, recordatori dels principis ètics i criteris bàsics de les comptes del CES, propostes de dinamització d'intercanvis, invitació a la participació, etc.
- 14,00 h paella vegana (5 ?/talents -si es té saldo positiu al CES- plat de paella, pa, vi, aigua i postre).
- 16,00 h activitats diverses: dinamització de grups, Lucia Febrero i Pere Feliu, Dj Amoniako.

Els beneficis del dinar es destinaran a l'autogestió del local

Per a poder preparar l'espai i el dinar de manera adient necessitem que ens confirmeu, abans del dissabte, la vostra assistència al correu: activitats_ecoxarxa@riseup.net

Si hi ha gent interessada en el tema de la moneda social i les ecoxarxes però que encara no s'ha apuntat al CES també serà benvinguda.

Vos hi esperem!!!




Hola amigos y amigas,
como ya os anticipamos hace unos dias, el próximo sábado, 16 de febrero, queremos hacer un encuentro de miembros del CES en el local de l'Ecoxarxa, ubicado en la calle Pasaje particular Antoni Torrandell, 2- 16 de Palma (bajando las escaleras que van de la plaza Patines a la calle Olmos a mano izquierda).
El programa previsto para este evento es el siguiente:

- 11,30 h llegada al local.
- 12,00 h presentación de la Asociación Ecoxarxa Mallorca, información sobre el local y los proyectos que se estan llevando a cabo en él, información sobre la feria con moneda social que estamos preparando, recordatorio de los principios éticos y criterios básicos de las cuentas del CES, propuestas de dinamización de intercambios, invitación a la participación, etc.
- 14,00 h paella vegana (5 ?/talents - si se tiene saldo positivo en el CES- plato de paella, pan, vino, agua y postre).
- 16,00 h actividades diversas: dinamización de grupos, Lucia Febrero y Pere Feliu y Dj Amoniako.

Los beneficios de la comida se destinarán a la autogestión del local.

Para poder preparar el espacio y la comida de manera adecuada necesitamos que nos confirmeis, antes del sábado, vuestra asistencia a través del correo: activitats_ecoxarxa@riseup.net

Si hay gente interesada en el tema de la moneda social y las ecoxarxas pero todavía no se ha apuntado al CES también será bienvenida.

Os esperamos!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada