dimarts, 15 d’abril del 2014

Presentació campanya objecció fiscal 2014


Què et pareix que els doblers dels teus impostos es destinin a pagar armes i sous de la policia que ens reprimeix i de l’exèrcit que manté el món en estat de guerra?

Quina opinió et mereix que aquests s’utilitzin per sustentar a l’església catòlica i el seu projecte de control sobre l’educació, la moral i, fins i tot, dels nostres cossos?

Què en penses de què el 24’72% dels nostres impostos siguin destinats al pagament d’un deute públic contret a base d’injeccions de rescat als bancs que ens desnonen i a les grans empreses que ens exploten, ens estafen i destrueixen el nostre entorn natural i cultural?

T’agrada que els teus doblers serveixin per finançar vacances, palaus, caçaries i altres parafernàlies monàrquiques?

Per què continuar pagant les despeses del seu programa d’injustícies?

Preferiries que els teus doblers serveixin per construir alternatives justes i responsables, per generar espais comuns, viables, diversos i lliures del control del poder?

Sabies que només a Mallorca, l’any passat, prop de seixanta persones ja varen decidir desobeir les directrius marcades per els que generen el desastre, es queden amb els beneficis i, a canvi, ens ofereixen molles, misèria i repressió?

I que així els doblers dels seus impostos va servir per finançar projectes autogestionats i horitzontals de transformació social a través de l’educació lliure (Col·lectiu Escola Lliure de Mallorca), l’autoformació (Transitant, Biblioteca Autogestionada), l’acció sindical (CNT Palma), la contrainformació (Contrainfo.cat, Sa Tevavisió), l’adquisició d’eines de difusió (Impremta Autogestionada de Mallorca Lucio), i la creació de xarxes de suport mutu i solidaritat (Coordinadora Llibertària de Mallorca), models econòmics alternatius (Ecoxarxa Mallorca) i cooperatives de treball (Laburatori)?

Vols començar a prendre el control sobre la gestió dels impostos fruit del teu treball?
Tens esperança en una vida més enllà de l’Estat-Capital?
T’agradaria col·laborar amb la construcció d’un sector públic popular, que sigui responsabilitat de totes i en benefici de totes?

El pròxim 15 d’Abril s’inicia la Campanya Objecció Fiscal de Mallorca 2014, una caixa d’eines per a la desobediència econòmica i un pas més cap a l’autogestió de les nostres vides.


Abans de presentar la declaració de la renda del 2013, et convidem a informar-te a les xerrades i tallers que tindran lloc les pròximes setmanes arreu de l’illa. Informeu-vos a través de la nostra pàgina web…
A més a més, si formes part d’un projecte social autogestionat i assembleari que vol implicar-se en la campanya, no dubtis en contactar amb nosaltres:

ofm-projectes@riseup.net


Quan la injustícia és llei, la desobediència és l’únic camí.

Per a descarregar cartells per a imprimir >
https://www.dropbox.com/sh/dqm8xoemkhjoqfd/j24lnceDsX

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada