divendres, 25 de gener del 2013

Aquest dissabte, concert de Contrainfo.cat per publicar l’Anuari 2012


Des de la EcoXarxa volem recolzar els mitjans de comunicació alternatius. Per això, us convidem a assistir al concert per recaptar fons per a l'edició del proper anuari editat per ells.

L’any passat, des de contrainfo.cat varen encetàr el projecte de l’Anuari, que va voler ser un recull que fes balanç de les diferents lluites dels moviments socials durant l’any 2011 a Mallorca.

Enguany, volen repetir amb el projecte i des de fa setmanes hem treballat, juntament amb diferents col·laboradores, perquè el més aviat possible surti del forn aquesta segona edició, que inclourà els diferents episodis que més han marcat el 2012: la repressió, les protestes socials descentralizades, protestes contra les retallades… i en definitiva, per fer un balanç de l’estat de les nostres lluites populars.

Per dur a terme aquesta tasca, compten de nou amb la grata col·laboració d’una trentena d’activistes vinculats a un ampli ventall dels moviments socials més crítics i combatius de l’illa.

La idea és que l’Anuari 2012 surti publicat en paper a final de mes i a partir d’ençà es faran diverses presentacions públiques per mirar de distribuir-lo. A més a més, per al dissabte 26 de gener hem organitzat un concert a fi d’autogestionar la publicació de l’Anuari.

El concert es realitzà a la Sala de Concerts de Son Quint a Esporles (devora el cementeri i el camp de futbol) i obrirà les portes a les 23h.

Aquesta nit es podrà gaudir dels següents grups:

The Leopard’s Explosion (Uri & Bordoy – rock esporlerí)
Batufolk DélTambor
Drästika
Kais & Sheyla
Fullplay
Amoniako
El preu de l’entrada serà de 3€. A més, hi haurà servei de barra amb menjar i begudes a preus populars.

Reserva ja el teu Anuari 2012!
Per començar a reservar els vostres exemplars de l’Anuari, posam a la vostra disposició el següent formulari. El preu final de l’Anuari 2012 està per fixar en funció de la recaptació del concert, de l’extensió de la publicació i del nombre d’exemplars, però en cap cas superarà els 3€. Si teniu qualque dubte o qüestió en referència de l’Anuari, no dubteu en escriure’ns a anuari@contrainfo.cat.

http://contrainfo.cat/temes/difusio-i-pensament-critic/tot-en-marxa-per-a-lanuari-2012-reserval-aqui/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada