dijous, 1 de novembre del 2012

Sa Tevavisió es presenta a Ecoxarxa

Publicat per el oct 31, 2012  


Aquest divendres dia 2 de novembre SATV es presenta a les  19:00h a EcoXarxa. El projecte de Sa Tevavisió es basa en un funcionament democràtic i en un sistema col·laboratiu, per aquesta raó pensam que hem de ser conseqüents i actuar en aquesta línia en l’àmbit local. Amb aquest objectiu ens presentam al col·lectiu EcoXarxa (passatge Joan Torrendell, Palma).
Compartim idees fonamentals com conribuir a configurar un teixit social crític a on posem en pràctica un model ètic i humà, mitjançant l’autogestió, l’associacionisme, l’assemblearisme, el recolzament mutu, l’horitzontalitat, el federalisme… En el cas de Sa Tevavisió, volem dur a terme aquesta iniciativa a través dels tallers d’alfabetització mediàtica ue comencerem a impartir a partir de la setmana que ve.
EcoXarxa és una proposta fàcilment assimilable pel 15-M, pels grups autogestionats, grups de consum, ateneus i per altres grups i individus conscienciats, una proposta que vol generar una massa crítica partint de la implicació dels grups existents, dels nous grups que se formin i de tothom que se sumi. Sabem que actuant junts amb un mateix objectiu sóm més forts que per separat. Volem crear les eines que permetin cohesionar a una gran part de la població. Visibilitzar aquesta proposta de transició pràctica i tangible que cridi l’atenció de la gent amb inquietuds apropant-los a aquesta pràctica alliberadora, exemple d’autoorganització, autogestió, horitzontalitat, assamblearisme, descentralització…

1 comentari:

  1. Gracias por acudir a nuestra asamblea y ampliarnos el proyecto, que es ilusionante y necesario. Es importante estrechar lazos entre los colectivos con ideas comunes. Espero que tengamos una colaboración larga y fructífera.
    Empezando por haciernos socios de Sa teva Visió como entidad.

    ResponElimina