dissabte, 3 de novembre del 2012

Agraïm mans per al divendres 9

CAT
Estem posant a punt el nou local de l'Ecoxarxa, què volem obrir com més aviat millor com a espai de trobada, central d'abastiments col·lectius i centre social per organitzar tallers, cursos, ponències, cine-fòrum, reunions, assemblees i un llarg etcètera.

Hi ha moltes coses pendents encara i molta feina que compartir i seguir fent, així que us agraïm si teniu una estoneta lliure aquest divendres 9 de novembre a partir de les 18:00 i voleu venir a col·laborar amb nosaltres.

També pots aportar si et sobra alguna taula en bon estat o cadires (sobretot apilables), prestatgeries. Envia'ns un e-mail si és possible amb una foto o descripció a ecoxarxamallorca@autistici.org per quedar amb tu si ho necessitem.

Gràcies per endavant i salut!!

 
CAST
Estamos poniendo a punto el nuevo local de la EcoXarxa, que queremos abrir lo antes posible como espacio de encuentro, central de abastecimiento y centro social para organizar talleres, cursos, ponencias, cine-forum, reuniones, asambleas y un largo etcétera.

Hay muchas cosas pendientes todavía y mucho trabajo que compartir y seguir haciendo, así que os agradecemos si tenéis un ratito libre éste viernes 9 de noviembre a partir de las 18:00 y queréis venir a colaborar con nosotras.

También puedes aportar si te sobra alguna mesa en buen estado o sillas (sobre todo apilables), estanterías. Mándanos un e-mail si es posible con una foto o descripción a ecoxarxamallorca@autistici.org para quedar contigo si lo necesitamos.

Gracias de antemano y salud!!

1 comentari:

  1. Uep!

    Ho hem pujat al contrainfo, a veure si algú ho veu i s'anima a ajudar-vos: http://contrainfo.cat/convocatories/jornada-de-posta-a-punt-del-local-de-lecoxarxa/

    Penseu que divendres és dia 9, no 10!

    Salut!

    ResponElimina