divendres, 25 d’octubre del 2013

A TAULA! "Menjador popular vegà. Com a casa i entre amigues".


Les companyes d'A taula! reprenen les cuinetes aquesta mateixa setmana, després d'un estiu llarg i profitós.
Tot seguirà funcionant com la temporada anterior, excepte dos canvis grans:

** PASSAM EL DIA D'OBERTURA A DIVENDRES. Esperam que no vos distorsioni gaire i que trobeu el gust a reunir-vos amb conegudes i desconegudes amb el relax d'aquest dia. Podeu avisar com a màxim fins dimecres nit.

** ENTREN ELS "TALENTS" al menjador. Si no tens compte al CES, pots anar a la web de l'Ecoxarxa (http://ecoxarxamallorca.org/) per informar-te'n i/o donar-te d'alta. A partir d'ara podreu fer les vostres aportacions en moneda social o euros

Aquí teniu el menú per aquesta setmana:

-Sopa de meló amb herbassana
-Amanida tèbia de llegum, arrels i ceba poxa
-Arròs amb llet, llimona i canyella

Ja ho sabeu, pensau a reservar i convidar les amigues, veïnades,
conegudes...
Una abraçada

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A TAULA! "Menjador popular vegà. Com a casa i entre amigues".
A taula és un espai setmanal on venir a dinar en un horari flexible plats senzills, vegans i ecològics preparats amb ganes i gràcia.
Cuinarem i servirem en divendres.

COM FUNCIONA? Obrirem el menjador de 13.30 h. a 16.30 h. i farem dos torns de menjada: un a partir de les 14 h. i un a partir de les 15 h., per adequar-nos una mica a la diversitat d'horaris que pugueu tenir. També podeu venir durant l'horari d'obertura a recollir el menjar en carmanyola. Podeu dur-la de casa o vos en donam una retornable amb un dipòsit d'1 euro. Cuinarem a demanda, això vol dir que ABANS DE DIMECRES NIT haurieu de reservar el vostre menú a l'adreça ATAULA@AUTISTICI.ORG, tot avisant a quin torn pensau venir o si voleu carmanyola.

QUÈ MENJAREU I PREU: Cada setmana cuinarem en base al que ens proporcionin diversos productors agroecològics. Els menús consten d'un entrant lleuger (sopa, crema o amanida), un plat fort i postres. De beguda hi haurà aigua, i podeu trobar sucs i cerveses i tès, infusions i cafès a preus populars al local que ens allotja, destinats a la seva autogestió. El menú costarà 5 euros/talents i 2 euros l'infantil.

ON SOM? L'Assecador dels 3 cruis, al carrer Posada de Terra Santa, número 3, ens allotja. Pels que no conegueu aquest espai autogestionat, es troba en un carreró entre la plaça Quadrado i Quartera.

L'Assecador dels 3 cruis és un espai autogestionat de la ciutat de Palma que dóna acollida a diversos col·lectius i persones vinculats a l'anticapitalisme, la sobirania alimentària i el coneixement obert.

http://contrainfo.cat/localitzacions/ciutat-assecador-dels-3-cruis/

Vine a dinar i avisa amigues i conegudes...en sortireu ben trempades!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada