divendres, 4 d’octubre del 2013

1a edició de la Fira del Llibre Anarquista de Mallorca

El cap de setmana del 4, 5 i 6 d’octubre de 2013 tindrà lloc a Palma la 1a edició de la Fira del Llibre Anarquista de Mallorca

Les activitats es faran al Local de l'EcoXarxa (divendres 4) i a Ses Voltes (dissabte 5 i diumenge 6).

Aquesta iniciativa pretén crear un espai de trobada per a la difusió del pensament llibertari en el nostre entorn més proper, així com fomentar el debat i la discussió col·lectiva amb companyes i companys d’altres indrets de l'estat que participen a la Fira. 


La Fira comptarà amb paradetes de llibres durant tot el dia (veure distribuïdores), així com diverses presentacions de llibres i una taula rodona amb editorials, distribuïdores i col·lectius del món del llibre llibertari (veure programa). 

Per demanar espai per a distribuïdores, propostes, dubtes, suggeriments o qualsevol altra cosa ens podeu enviar un email a: clm[a]autistici.org.

Aquesta fira està organitzada per la Coordinadora Llibertària de Mallorca, formada per diversos col·lectius i individualitats de l’illa per a l’organització i l'acció conjunta. 

Les despeses derivades del muntatge de la fira es finançaran a través de diverses iniciatives per recaptar fons de les que anirem informant (concert de música, dinar pels dies de la fira, camisetes, aportacions individuals, etc). 

Estaríem encantades que ens ajudéssiu amb la difusió.
Moltes gràcies per avançat!


Esperem que sigui la primera Fira de moltes! El divendres 4 al Local Ecoxarxa:

18h Presentació de la I Fira del Llibre Anarquista de Mallorca
18h30 Presentació del llibre ‘Dissidències. Història i Cultura Obrera a la Mallorca contemporània’ a càrrec dels autors, el Grup d’Estudis Llibertaris Els Oblidats.
20h00 Presentació i projecció del ‘Documental4F: Ni oblit ni perdó’ a càrrec de Xavier Artigas, el director, i Rodrigo Lanza, un del seus protagonistes. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada