Vos
convidam a dur els vostres productes al local!!!
Com i quan dur-los:
Com i quan dur-los:
Totes
les persones
sòcies,
tant afins com col·laboradores, podeu
dur productes al Rebost Col·lectiu del Local, tant
elaborats com frescs.
Hi ha una sèrie de condicions:
Hi ha una sèrie de condicions:
- Sempre s'ha d'acceptar un percentatge en Talents (mínim 10%).
- Al Rebost Col·lectiu podeu adquirir-ho tot en talents, sempre que tingueu saldo positiu -aquest no és un requisit per adquirir serveis o productes a la xarxa del CES (pots demanar productes i serveis tenint el compte en negatiu)-.
- Has de tenir un compte al CES i cobrar-nos el percentatge establert al compte del Rebost MALL0098. Si encara no el tens obre't un compte al CES (pitja aqui per enregistrar-te).
- El producte fresc s'ha de dur a principis de setmana (dilluns o dimarts).
-
Se
valorarà el percentatge de talents assumit i la qualitat i
quantitat del producte. És important no dur molts de
quilos.
Si
tens qualque dubte pots dirigir-te directament al local de dilluns a
dissabte d'11 a 14h i de 17 a 20h, els divendres fins les 19h,
dissabte horabaixa i diumenge tancat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada