divendres, 7 de desembre del 2012

transitant vos convida a la seva festa d'inauguració

Transitant neix com un projecte associatiu i autogestionari que pretén dotar-nos d’eines per a la transformació política integral, tant en les nostres vides quotidianes com en l’àmbit socioeconòmic més global.
Els nostres objectius principals són: (i) fomentar el pensament antiautoritari i la formació, (ii) impulsar l'autogestió i la xarxa d'economia alternativa de Mallorca (productes ecològics, ús de moneda social...). Volem esdevenir un espai de transformació social obert al barri i comptar amb la vostra participació.
Per a això organitzam activitats al nostre local (presentacions de llibres, xerrades, debats, concerts, exposicions etc.), disposam d'una biblioteca, oferim llibres especialitzats en crítica social (teoria política, filosofia, història, feminismes, territori, moviments socials, sobirania alimentària, ciència i tecnologia, educació, infantil, etc.), llibres de segona mà, un cafetó on fomentar el consum de productes ecològics, i per últim, mooncups i camisetes de la Ciutat Invisible de Sants (Barcelona).
T'animes a transitar?
Transitant obre las sevas portas el proper dissabte, 15 de desembre de 2012 a les 18.30h al C/Socors, 16 (Pl. Pes de sa Palla), Palma

18.30h en arribar és un bon moment per coneixer l'espai
19.00h la idea és començar presentant personalment el projecte
20.00h després passam directament a la celebració! el grup de grovie jazz els emmentals animarà la festa amb els seus ritmes ballables i transitant posarà les birres i el vi...

22.00h ... més tard, la nit continua al cafetó de transitant, a preus populars!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada